Site Overlay

Tässä liiketoimintaehdotus sinulle, joka haluat tehdä töitä matkailun parissa.

Lomahanko Oy omistaa Lomahanko.fi nettialustan, joka on tarkoitettu markkinapaikaksi lyhytaikaista yksityismajoitusta tekeville loma- tai muun asunnon omistajille. Lomahanko.fi alustan idea yksinkertaisuudessaan on yhdistää vuokralainen ja vuokranantaja toisiinsa ilman välikäsiä.

Etsimme yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä motivoituneiuta ihmisiä tekemään ja rakentamaan yhdessä kanssamme oman paikkakuntansa yksityismajoitustarjontaa. Saat koko nettialustan käyttöösi veloituksetta. Neuvomme ja autamme markkinoinnissa. Saat käyttöön ohjeistukset vuokranantajille ja muutkin prosessimallit. Yrittäjänä voit ja saat hinnoitella palvelun ja palveluun liitettävät lisäpalvelut kuten haluat ja hoidat laskutuksen tietenkin itse. Kaikki laskutuksen tulot tuloutuvat suoraan yrityksellesi. Me haluamme tästä yhteistyöstä tietenkin aivan pienen korvauksen joka on 1 000€ aina kun vuoden laskutus ylittää 20 000€. Siis jos vuosilaskutus on 50 000€ Lomahanko Oy osuus on 2 000€

Kiinostuitko? Annamme mielellämme lisätietoja asiasta. Kysy rohkeasti.
Tällä hetkellä haluaisimme kumppanit: Haminaan, Kotkaan, Loviisaan, Tammisaareen, Raumalle ja Kristiinankaupunkiin.

Second Success Stories Collection Campaign

On aika erottua muista. Hypätä uuteen, etsiä ja löytää uutta. Aika on uusi ja olemme kaikki uuden edessä. Vanhat keinot ei enää välttämättä toimi joten meidän pitää uudistua. Tule mukaan ja toivota itsellesi Hyvää Huomenta.

Esa Aarnio
Lomahanko Oy
esa.aarnio@lomahanko.fi

Copyright © 2023 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes