Site Overlay

Avain palvelu ja kuinka se toimii!

Avainpalvelun ohjeistus

Avainpavlelu on yksi eniten käytettyjä palvelujamme Hangossa. Palvelu tehdään Hotel Bulevard Hangon kanssa yhteistyössä.

Avainpalvelu on maksullinen lisäpalvelu aktiivisina oleville Lomahanko.fi vuokrakohteille. Maksut veloitetaan vuokranantajalta, ei vuokralaiselta. Avainpalvelu laskutetaan vuosineljänneksittäin jälkikäteen.

Tässä ohje, kuinka saat avainpalvelun käyttöösi

1. Tarvitsemme vuokrakohteeseen aina vähintään kaksi avainta, joista yhtä avainta ei koskaan luovuteta vuokralaiselle. Se on siis vara-avain kaiken varalle.
2. Vie avaimet Hotel Bulevard Hangon vastaanottoon, Bulevardi 8, 10900 HANKO, p, 044 544 6425. Kerro kuka olet ja että haluat avainpalvelun.
3. Kun teet varauksen vuokrakohteesi varauskalenteriin, kirjaa varausajan ja asiakkaan nimen lisäksi ainakin asiakkaan puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta hänet saadaan kiinni tarvittaessa.
4. Kerro asiakkaallesi, että avainpalvelu on hotellilla ja sen aukioloajat ovat: 

Vastaanoton aukioloaika on klo. 8 – 21 kesällä 20.6.-31.8. ja muina aikoina klo. 8 – 18. Vastanotto on avoinna vuoden kaikkina päivinä.

5. Kun asiakas hakee avaimen, vastaanotto katsoo kohteesi varauskalenterista asiakkaan nimen ja merkitsee avaimet luovutetuksi. Esim. avain luovutettu 10.6. klo. 12.50 EA. Huom! avainta emme koskaan luovuta henkilölle josta ei ole merkintää varauksessa.
6. Kun avain palautuu, se merkitään myös kalenteriin Esim. avain palautunut 20. 6. klo. 16.00 EA 

Vastaanottopalvelut Lomahanko.fi vastaanotosta (Bulevardi 8, Hanko / Hotel Bulevard Hanko).
Vastaanoton aukioloaika on kesällä klo. 8 – 21 ja muina aikoina klo. 8 -18. Vastaanotto on siis avoinna vuoden kaikkina päivinä
– Avainten luovutus ja vastaanotto á 15€
– Avainten luovutus vastaanotosta. Avainten vastaanotto, sekä kohteen tarkastus kohteessa á 35€
Vastaanottopalvelusta muina aikoina on sovittava erikseen.
Arkisin palvelumaksut vastaanottoaikojen ulkopuolella ovat kaksin- ja pyhäpäivisin kolminkertaiset.

Jos sinulle jäi vielä jotain kysyttävää, niin vastaan mielelläni.

Copyright © 2024 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes