Site Overlay

Hintataulukon täyttö ja käyttö

Syötä aikajärjestyksessä hinnat päivämäärästä päivämäärään. Yhden yön hinta, viikonloppuhinta pe-su (2 yötä) ja viikkohinta. Järjestelmä poistaa automaattisesti menneet hinnat, siis hinnat joiden ”Mihin” pvm on jo ohitettu.

Huomaa! Taulukon yläosan sinipohjainen alue on tiedon syöttö ja muokkausalue.

Täyttöohje:
Kun olet syöttänyt yhden hinnoittelukauden hinnat, paina rivin perässä olevaa + painiketta, jolloin hinta siirtyy taulukkoon ja järjestyy automaattisesti aikajärjestykseen.
Kun olet syöttänyt kaikki hinnat ja lisännyt ne taulukkoon, MUISTA PAINAA ”Tallenna listaus” painiketta.

Hinnan korjaaminen/muuttaminen:
Kun haluat muuttaa/korjata jonkun hinnoittelujakson hintaa/hintoja, klikkaa rivin perässä olevaa muuta painiketta (painike, jossa näkyy ruutu ja kynä). Tällöin muutettavat hinnat siirtyvät muokkausalueelle (kuvan sinipohjainen alue), jossa voit tehdä muutokset. Kun olet tehnyt korjaukset, paina + painiketta, jolloin hinta siirtyy taulukkoon ja taulukko järjestyy taas automaattisesti aikajärjestykseen.
Kun olet muuttanut hinnat ja lisännyt ne taulukkoon, MUISTA PAINAA ”Tallenna listaus” painiketta.

Hinnoittelujakson poistaminen:
Kun haluat poistaa koko hinnoittelujakson, paina jakson perässä olevaa – painiketta, jolloin koko hinnoittelujakso poistetaan.
Kun olet poistanut hinnoittelujakson, MUISTA PAINAA ”Tallenna listaus” painiketta.

MUISTA! KUINKA SAAN HELPOSTI HINNAT HISTORIASTA.


Kun hinnoittelujakson ”Mihin” päivämäärä on mennyt, hinnoittelujakso ei näy, eikä ole käytettävissä.


Klikkaa tekstiä ”Show historic prices” . Saat näkyviin koko hinoitteluhistoriasi. Valitse historiasta itsellesi sopiva malli ja klikkaa rivin perässä olevaa muuta painiketta (se painike, jossa näkyy ruutu ja kynä). Muuta päivämäärät ja klikkaa + painiketta, jolloin hinta siirtyy tulevat hinnat taulukkoon ja taulukko järjestyy taas automaattisesti aikajärjestykseen.

Hinnan näyttäminen kohdesivulla on helpoin tapa saada asiakas kysymään lisätietoa ja varaamaan juuri sinun kohteesi.

Palvelun tarjoajana Lomahanko Oy ei lisää mitään antamaasi hintaan. Asiakas siis maksaa sinulle juuri sen hinnan, jonka olet ilmoittanut. Ei siis mitää yllättävää palvelumaksua ilmoittamasi hinnan päälle.

Copyright © 2024 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes