Site Overlay

Omistan vuokrakohteen, kuinka liityn palveluun?

Ei välikäsiä. Ei lisäkuluja. Vuokraa suoraan omistajalta!
Hangon alueen villat, omakotitalot, pihamökit, sekä asunnot odottavat sinua. Täältä löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan majoituskohteen ja pääset kommunikoimaan suoraan kohteen omistajan kanssa ilman välikäsiä. Hanko on hyvä paikka lomailla ympäri vuoden ja Hangossa kaikki palvelut ovat aina lähellä.

Miten pääsee mukaan
Hyvä yksityismajoittaja. Kun haluat tarjota vuokrakohdettasi näkyvästi kaikille, on Lomahanko Oy:n yksityismajoitus palvelu sinulle juuri oikea markkinointikanava.

Vaihtoehto 1. Kun haluat hoitaa kohteesi itsenäisenä yksityismajoittajana (Perussopimus), saat sivuille omat ylläpitotunnukset, joilla pystyt pitämään kohteesi / kohteittesi tiedot ajantasaisina suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi voit pitää yllä kohteen /kohteiden varauskalenteria. Ylläpidossa voit myös lisätä tai poistaa kohteen kuvia. Sopimuksessa maksat ainoastaan niistä kuukausista, jolloin majoituskohteesi on aktiivinen, eli näkyvissä. Niistä kuukausista, kun majoituskohteesi on passiivinen, et maksa mitään. Palvelun hinta koostuu palvelun avausmaksusta ja kuukausimaksusta.

Tee Perussopimus tästä:


Vaihtoehto 2. Voit tehdä vuokrakohteestasi markkinointi/ vuokraussopimuksen (SUORAHOITOSOPIMUS) Lomahanko Oy:n kanssa.


Sopimuksessa sovitaan vuokrakohteesi vuokrausten hoitamisesta kaikilta muilta osin, paitsi kohteen siivouksesta.

Sopimukseen sisältyy aina:

  • kohteen kuvaaminen,
  • markkinointitekstien tekeminen,
  • kohdemainonta,
  • asiakaskommunikointi,
  • vuokrausten hoito,
  • avainpalvelu ja kohteen tarkastaminen.  

Vuokrakohteen rahaliikenne kulkee Lomahanko Oy:n kautta, jolloin Lomahanko Oy:n provisio on 12,5% + Alv. 24% saadusta vuokrasta.
Lomahanko Oy toimittaa tiliotteen vuokrauksista kuukausittain ja tilittää vuokran josta on vähennetty provisio vuokranantajalle.

Lyhyesti kerrottuna, Lomahanko Oy hoitaa vuokrakohteesi vuokrauksessa kaiken puolestasi, lukuun ottamatta siivousta. Laajan palveluverkostomme kautta, pystymme järjestämään myös kohteen siivouksen, mutta siivoussopimus solmitaan aina vuokrakohteen omistajan ja siivousyrittäjän välille. Tämä tarkoittaa, että kohdettasi on helppo myydä ja sitä on helppo osta. Kohteesi on helppo maksaa ja sen toimittaminen asiakkaalle on varmaa. Jos sinua miellyttää tämä sopimusmalli, kysy lisää..

Tee suorahoitosopimus tästä:


Kun haluat liittyä Lomahanko Oy:n – yksityismajoituspalveluun, ota yhteyttä joko sähköpostilla info@lomahanko.fi ja jätä yhteydenottopyyntö, tai soita +358 44 544 64 25

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo. 9.00 – 18.00

Liittymis prosessi toimii näin:

1. Täytä perussopimus tai suorahoitosopimus lomake tästä.


2. Saatuamme perussopimuksesi, lähetämme sinulle käyttäjätunnukset, sekä ohjeet vuokrakohteesi viemiseksi palveluun.
Saatuamme suorahoitosopimuksesi, olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä klo 9 – 18 välisenä aikana joko puhelimitse tai sähköpostilla.

4. Vietyäsi vuokrakohteesi tiedot (ilmoitukseen) palveluun, ilmoita siitä meille. Tarkstamme, että kaikki on ok ja sitten julkaisemme ilmoituksesi.

Kuka tuottaa:
Lomahanko.fi palvelun tarjoaa Lomahanko Oy, Yrityksemme koostuu matkailun, markkinoinnin  ja tetotekniikan  huippuammattilaisista.

Lomahanko Oy:llä on muutama perusarvo: kuunteleminen, ymmärtäminen, oppiminen, osaaminen ja asiakastyytyväisyys.

Minulla on loma-asunto. Kuinka saisin sitä vuokrattua.

Kun haluat liittyä Lomahanko Oy:n – yksityismajoitus- palveluun, ota yhteyttä joko sähköpostilla info@lomahanko.fi ja jätä yhteydenottopyyntö, tai soita +358 44 544 64 25

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo. 9.00 – 18.00

Mitä palvelun käyttäjä odottaa palvelun tarjoajalta:
Paljon hyviä ja monen laisia vuokrakohteita.
Selkeää nettisivustoa, josta kohteet löytyvät helposti.
Kohde on helppo vuokrata ja maksaa.
Varauksen vahvistusta.
Ohjeistusta, kuinka kohteeseen löytää, siis kotiovelta kohteeseen.
Ennakkoinfoa kohteesta ja muista palveluista.
Help deskiä, joko puhelin- tai internet- pohjaista, sekä yhteyshenkilöä.
Palautekanavaa.
TÄTÄ ON LOMAHANKO.FI PALVELU!

Esa Aarnio
Lomahanko Oy

Copyright © 2024 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes