Site Overlay

Kohteen kuvaustekstit

4. Kohteen kuvaustekstien syöttö:

  1. Valitse välilehti ”Kuvaus”. Täältä löydät kaikki kolme kielivaihtoehtoa. Täytä kohdetiedot kaikilla kielillä, silloin palvelet suurinta osaa asiakkaista. Mikäli tarvitset kääntämisapua, ota yhteyttä info@lomahanko.fi
  2. Otsikkokenttä on tärkeä. Se näkyy kaikissa hauissa. Koita laittaa tähän kenttään jotain, joka kuvaa sinun kohdettasi yksilöllisesti (Kaunis pieni Willa…. tai Täysin varusteltu asunto ihan keskustassa). Tämä on kohteesi tärkein mainos.
  3. Kuvauskenttään -> kuvaile kohdettasi parhaaksi katsomallasi tavalla. Älä kuitenkaan lupaa enempää kuin mitä kohteesi oikeasti tarjoaa. On parempi, että asiakkaasi saa mielestään enemmän kuin odotti. Asiakkailla on aina odotus, kun he tulevat kohteeseen. Vierailusta syntyy kokemus ja jos kokemus on parempi kuin odotus, asiakas saattaa tulla toistekin.
  4. Paikkatietokenttään voit kirjoittaa osoitteen lisäksi, vaikka lyhyen kuvauksen millainen ympäristö on. (Bulevardi 12
    Keskellä Hangon kauneinta keskustaa, lähellä kaikkia palveluita ja lasten leikkipaikkoja)
  5. Lähellä kauppoja, rantaa jne. kenttään kirjoita tarkat etäisyydet Hangon tärkeisiin paikkoihin, kuten Itäsatama, kävelykatu, lähin uimaranta, lähin ruokakauppa, Tenniskentät, Golfkenttä jne. jne.
  6. Lakanat, pyyhkeet ja loppusiivous kenttään kirjoita ehtosi asiassa. Kuuluvatko ne hintaan vai tuleeko asiakkaan hoitaa ne. Peritäänkö niistä hinta, voiko asiakas ostaa ne palveluna yms.
  7. Tee samat tekstit ruotsiksi ja englanniksi niiden välilehdillä

Muista lopuksi painaa ”Tallenna listaus” painiketta.

Copyright © 2023 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes