Site Overlay

Lomahanko Oy

Me haluamme tehdä yhteistyötä aina paikallisten toimijoiden kanssa, ympäri Suomea ja yritämme parhaamme, että me menestyisimme yhdessä.

Meidän idea tässä koko hommassa on ihan yksinkertainen, tehdä jakaminen helpoksi ja löytää sellaisia asioita, joita halutaan jakaa.

Nettiportaalit siksi, että samantyyppiset asiat koottuna yhteen paikkaan alueellisesti on mielestämme parempi malli, kuin koittaa tehdä yhtä valtakunnallista porttaalia. Norsu pitää syödä paloina ja business on aina lokaalia. Siksi palveluportaalien nimissä on aina paikkakunta.

Yksityismajoitus- ja veneenvuokraus portaalit tukevat hyvin toisiaan rannikkokaupungeissa ja miksei paikkakunnan tapahtumakalenterillakin pystyisi luomaan yrittäjien yhteistyötä. Ylläpidon kannalta paikallista busineksen pyörittäjää helpottaa se, että alustat ovat käytännössä samat. Kun oppii yhden osaa toisenkin.

Tietenkin on selvää, että portaalialustoja pitää kehittää, mutta kehitystyö periaatteessa samalle alustalle on edullisempaa. 

Tässä ehdotuksemme yhteistyöstä.

Mulla on kesämökki/asunto/vene, jota käytän vain harvoin. Mitä jos pistäisin sen vuokralle. Olisikohan jotain välittäjää, joka hoitaisi homman puolestani. Miten löytäisin hyvän välittäjän, vai pitäisikö homma hoitaa usean välittäjän kanssa. Välittäjän pitäisi olla kyllä luotettava ja vuokralaisten sellaisia, etteivät pistä paikkaa remonttiin. Kuinkahan homma hoituisi vaivattomimmin.

Copyright © 2023 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes