Site Overlay

Hinnoittelu

5. Hinnoittelu välilehti:

Syötä aikajärjestyksessä hinnat päivämäärästä (Mistä) päivämäärään (Mihin). Anna yhden yön hinta (Yöksi yöt ma-pe), viikonloppuhinta pe-su (Viikonloppu 2 yötä pe-su) ja viikkohinta (Viikko 6-yötä ma-su). Järjestelmä jättää näyttämättä automaattisesti menneet hinnat, siis hinnat joiden ”Mihin” pvm. on jo ohitettu.
HUOM. Sinipohjainen alue on syöttöalue, josta klikkaamalla rivin perässä olevaa + -merkkiä hintarivi siirtyy paikalleen taulukkoon.

EHDOTUKSEMME ON, ETTÄ VIIKKO ON MA-SU, ELI 6-YÖTÄ. EI MA-MA ELI 7 -YÖTÄ


Täyttöohje:
Kun olet syöttänyt yhden hinnoittelukauden (rivi) hinnat, paina sinisen syöttörivin rivin perässä olevaa + painiketta, jolloin hinta siirtyy taulukkoon ja se järjestyy automaattisesti aikajärjestykseen.
Kun olet syöttänyt kaikki hinnat ja lisännyt ne taulukkoon, MUISTA PAINAA ”Tallenna listaus” painiketta.

——–
Hinnan korjaaminen/muuttaminen:
Kun haluat muuttaa/korjata jonkun hinnoittelujakson hintaa/hintoja, klikkaa rivin perässä olevaa muuta painiketta (painike, jossa
näkyy ruutu ja kynä). Tällöin muutettavat hinnat siirtyvät muokkausalueelle (kuvan sinipohjainen alue), jossa voit tehdä muutokset.


Kun olet tehnyt korjaukset, paina + painiketta, jolloin hinta siirtyy takaisin taulukkoon ja taulukko järjestyy taas automaattisesti aikajärjestykseen.
Kun olet muuttanut hinnat ja lisännyt ne taulukkoon, MUISTA PAINAA ”Tallenna listaus” painiketta.

——-
Hinnoittelujakson poistaminen:
Kun haluat poistaa koko hinnoittelujakson, paina jakson perässä olevaa – painiketta, jolloin koko hinnoittelujakso poistetaan.


Kun olet poistanut hinnoittelujakson, MUISTA PAINAA ”Tallenna listaus” painiketta.

KUINKA SAAN HELPOSTI HINNAT HISTORIASTA.
Kun hinnoittelujakson ”Mihin” päivämäärä on mennyt, hinnoittelujakso ei enää näy asiakkaille. Vanha hinta siirtyy historiaan ja jää muistiin.
Klikkaa tekstiä ”Show historic prices” . Saat näkyviin koko hinoitteluhistoriasi.

Valitse historiasta itsellesi sopiva malli ja klikkaa rivin perässä olevaa muuta painiketta (se painike, jossa näkyy ruutu ja kynä , jolloin hinnoittelujakso siirtyy muokkausalueelle). Muuta muokkausalueella päivämäärät ja klikkaa + painiketta, jolloin hinnoittelujakso siirtyy hintataulukkoon ja taulukko järjestyy taas automaattisesti aikajärjestykseen.

MUISTA PAINAA TALLENNA LISTAUS PAINIKETTA!

Copyright © 2024 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes