Site Overlay

Vuokraus

Lomahanko Oy. Vuokraa huvila Hangosta

Jokaisen vuokrakohteen omistajan tiedot ja vuokrausoikeus vuokrakohteeseen on tarkastettu. Valvomme vuokrakohteista annettujen tietojen oikeellisuutta.

Vuokrasuhde syntyy aina vuokralaisen ja vuokranantajan välille, Lomahanko Oy ei ole siis ns. osapuoli vuokrautoiminnassa, vaan tarjoamme hankolaisille vuokranantajille ainoastaan markkinapaikan. Lomahanko.fi siis yhdistää lyhytaikaista vuokrakohdetta etsivän vuokralaisen ilman välikäsiä vuokranantajaan.

Vuokra, ennakkomaksu, vakuutus yms. asiat ovat aina vuokrananatajan ja vuokralaisen välisiä sopimuksia, joihin Lomahanko.Oy ei ota kantaa.

Lomahanko Oy kuitenkin seuraa vuokrauksia ja hyvän vuokraustavan noudattamista. Tarvittaessa Lomahanko Oy voi poistaa palvelusta moitittavan vuokrakohteen.

Niissä tapauksissa, joissa Lomahanko Oy hoitaa asiakkaansa vuokrakohdetta, ns. vuokranantajan vastuu on Lomahanko Oy:llä.

Tietokoneella tämän artikkelin oikealla puolella ja tabletilla sekä puhelimella tämän artikkelein perässä on TUKISIVUT VALIKKO, josta voit saada vastauksia ja käytännön vinkkejä tuottamiemme majoituspalveluiden toiminnasta.

Lomahanko Oy
Esa Aarnio

Copyright © 2024 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes