Site Overlay

Perustietojen syöttö

3. Kohteen perustietojen syöttö:

 1. Valitse kohteen tyyppi alasvetovalikosta
 2. Anna kohteesi pinta ala. Mikäli käytät välimerkkiä, se on piste 96.5 m2
 3. Merkitse varustelu ja ilmaise ovatko lemmikit tervetulleita (mikäli kohteessasi on jotain muuta merkittävää, joudut kertomaan asian kuvausteksti osiossa).
 4. Valitse huonetyypit (huonetyypeistä et voi kertoa kappalemäärää, kuten esim. 2 makuuhuonetta, vaan joudut kertomaan asian kuvausteksti osiossa)
 5. Valitse varusteet (varustelistassa on yleisimmät varusteet. mikäli kohteessasi on jotain muuta merkittävää, joudut kertomaan asian kuvausteksti osiossa)
 1. Kirjoita tarkka katuosoite. (Osoitteella tuodaan kartta kohteen sivulle)

  Lue tämä kuvaus ”Käytettävissä vuokraukseen” aikavälin tarkoituksesta.
  Käytettävissä vuokraukseen kausi tarkoittaa sitä aikaväliä, jolloin otat vastaan vuokralaisia. Esimerkiksi kesäkäyttöön tarkoitettu kohde on vuokrattavissa aikavälillä 1.6. – 30.9..
  Haluat tietenkin markkinoida kohdettasi jo huhtikuun alusta, koska silloin asiakkaat tietävät milloin heillä on vuosilomaa. Tällaisessa tapauksessa, huhtikuun alussa kohde tulee aktivoida (laskutus alkaa), ellei se jo ole aktiivisena, jotta se näkyy palvelussa.
  Kohteesi tulee hakutuloksiin ainoastaan silloin, kun asiakkaat hakevat vapaata kohdetta 1.6. – 30.9. aikavälillä. Kun asiakkaat selaavat kohteita palvelussa ”randomisti”, näytetään aikaväli huhtikuun alusta toukokuun viimeiseen päivään kalenterissa harmaana, eli ei vuokrattavissa tilana. Myös aikaväli syyskuun lopun jälkeen näkyy harmaana.
  Kohteesi ei myöskään nouse hakutuloksiin vuokrakauden aikana, mikäli sitä haetaan aikavälillä, jolloin kohde on vuokrattuna (merkitty kalenteriin varatuksi).
  Syyskuun jälkeen voit passivoida kohteesi, jolloin näkyminen palvelussa lakkaa, samoin kuin laskutus. Suosittelemme kuitenkin, että pidät kohteesi aktiivisena koko sen ajan, kun asiakkaita on kohteeseen tulossa. Mikäli passivoit kohteen, eivät asiakkaat ehkä löydäkään sinun yhteystietoja.
 2. Merkitse ”Käytettävissä vuokraukseen” alku pvm. ja loppu pvm.
  Klikkaamalla kalenterikuvaketta voi päivämäärän valita kalenterista. Kun vuokrakauden alku pvm ei vielä ole saavutettu, tai loppu pvm on ohi, kohde näkyy edelleen palvelussa, mutta tilassa ”Ei vuokrattavissa” (HUOM! tämä ei ole se paikka, jossa kohde voidaan laittaa aktiiviseksi / laskutus alkaa ja kohde tulee näkyväksi palvelussa, tai passiiviseksi / laskutus lakkaa ja kohde ei näy palvelussa).
 3. Merkitse mikä on minimi oleskelu (lyhin vuokraus-aika), jonka hyväksyt (2 tarkoittaa kahta yötä).
 4. Kotisivujen osoite kenttään laita kohteesi (URL) nettisivuosoite, mikäli kohteellasi on omat nettisivut.
 5. Vuoteitten lukumäärä kohtaan merkitse kiinteiden vuodepaikkojen määrä. Lisävuoteita ei tässä mainita.
 6. MUISTA PAINAA Tee kohde / Tallenna Listaus PAINIKETTA
Kohteesi sivulla olevasta kalenterista näkyy, kohteesi tila.
Copyright © 2021 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes