Site Overlay

Lomahanko.com Hangon uutiset ja tapahtumat

Lomahanko.com on Lomahanko Oy:n tuottama uutis- ja tapahtumasivusto Hangossa. Toivomme, että löydät tarpeellista ja hyödyllistä tietoa sivustolta. Teemme myös kampanjasuunnittelua, sekä yrityssparrausta. Tarjontaamme kuuluu myös yritysten kotisivujen suunnittelu, tekeminen ja ylläpito. Sivusto toimii sekä tabletilla että älypuhelimella. Yhteystiedot: Kivenhakkaajankatu 6, 10900 Hanko. sähköposti info@lomahanko.com p.044 5446425

Hankolaisena yrityksenä Lomahanko Oy:n tavoitteena on vaikuttaa muiden hankolaisten yritysten onnistumiseen. Hanko on ykkönen meidän maailmassa ja tehtävämme on edistää Hanko-asiaa. Kaikilla sivustoillamme voit markkinoida omaa yritystäsi ja kauttamme mainos- ja markkinointiviestisi saavuttavat paremman ja kattavamman näkyvyyden omissa kohderyhmissään.

Omistamamme sivustot:
Hanko: Lomahanko.fi yksityismajoitussivusto
Lomahanko.com, uutis ja tapahtumasivusto 
Vuokravenehanko.fi, veneen vuokraus ykstyseltä yksityiselle -sivusto
Hamina: Lomahamina.fi, ykstyismajoitussivusto
Kotka: Lomakotka.fi, yksityismajoitussivusto
Loviisa: Lomaloviisa.fi yksityismajoitusssivusto

Teemme myös kampanjasuunnittelua, sekä yrityssparrausta. Tarjontaamme kuuluu lisäksi yritysten kotisivujen suunnittelu, tekeminen ja ylläpito. Omat ja suuri osa asiakkaittemme kotisivuista ovat omilla palvelimillamme. Kaikki palvelimemme ovat kahdennettuja, joka tarkoittaa korkeaa turvallisuustasoa.

Bannerimainos tuo viestillesi näkyvyyttä sivustoillamme. Sijoitamme bannerisi joko sivun yläosaan tai sivun oikeaan laitaan. Paikka bannerillesi on hyvä ja näkyvä, jolloin viestisi tavoittaa lukijamme.

Lomahanko tarjoaa myös POP-UP eli ponnahdusikkuna näkyvyyttä. Mainoksesi ponnahtaa näkyviin juuri silloin kun haluamaasi sivua katsotaan.

Hinnasto:
Banneri sivun ylälaidassa, 90€/viikko
Banneri sivun oikeassa laidassa, 80€/viikko
POP UP ponnahdusikkuna 120€/viikko
Mainosvalmistus 50€/h
Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään alv 24%

Tapahtuman ilmoittaminen tapahtumakalenteriin on ilmaista.

Kysy rohkeasti tarjousta, tai tapaamista kanssamme. Pystymme varmasti yhdessä saamaan positiivista pöhinää Hankoon ja hankolaisille yrityksille. Tee arvovalinta ja käytä hankolaista palveluyritystä.

Yhteystietomme ovat:
e-mail: info@lomahanko.com
puh: 044 544 64 25

This image has an empty alt attribute; its file name is Laatu-muistetaan-viel%C3%A4-kauan-sen-j%C3%A4lkeen-kun-hinta-on-unohtunut.png
Copyright © 2024 Lomahanko Oy. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes